Přemýšlím z čeho všeho, co nám tu (po)roste a (po)kvete, by se dal
udělat zajímavý čaj.
Zkoušel jsem pampeliškový, sedmikáskový, kopřivový a smrkový čaj.
Děláte si domácí čaje?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, petra15 před 3894 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Koprivový caj patrí k mým favoritum. Ale kupovaný. Nejlepsí je od fy. Mesmer a obsahuje ale jeste „sladké drevo“. Ber i v úvahu, ze mladé koprivy,–co ted rostou -mají nejvyssí obsah vitamínu E, a tak si z nich udelej radeji salát, nebo je pridej do salátu.
0 Nominace Nahlásit |
Téměř ze všeho. Bylinkové čaje je vhodnější připravovat ve směsích. Tak chutná lépe.
0 Nominace Nahlásit |
Neříkejte prosím bylinným výluhům zatepla „čaj.“ Čaj je jen jeden. Z Camellia sinensis.
0 Nominace Nahlásit |
No domácí ne, ale piju heřmánkový a jasmínový ale vyloženě takový ten nasbíraný nikoliv ten v sáčcích kde je jen nastříhaný navoňený papír.
0 Nominace Nahlásit |
List – třezalkový, jahodový, malinový, ostružinový
Květ – lipový, bezový
Ale jinak jsem příznivcem spíše roobois a nebo oolong.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |