Nejsem sice profesionální kuchař, ale vyzkoušela jsem tzv. babskou radu. Funguje.
Aby smažený sýr při smažení nevytekl, dejte ho po obalení na půl hodiny do mrazničky.
0 Nominace Nahlásit |
V restauraci je to OK proto, protože tam mají již obalený sýr uložený v mrazáku nebo chladničce-to za prvé. A za druhé oni ho nesmaží, ale dávají do fritézy, kde se rychle uzavře a tudíž nevyteče.
0 Nominace Nahlásit |
Obalit nejméně dvakrát,a ve směsi na obalení musí být dost vajec a mouky,resp.musí být hustá.Potom olej rozpálený na max.teplotu.
0 Nominace Nahlásit |
obaluje se většinou 3×.. také se to stává při smažení na pánvi, kde se při obracení strouhanka odtrhne.. takže fritéza a obalit 3×
0 Nominace Nahlásit |
Obaluji takto: namočím do vody ,obalím v hladké mouce a tzv mouku utáhnu to znamená ,že mouku na sýr pořádně přimáčknu. pak namočím do vajíčka ,strouhanky ,znovu pořádně utáhnu znovu do vajíčka a strouhanky zase pořádně utáhnu. smažím na větším množství rozpáleného oleje, aby plaval a hned po obalení
Zdroj: léta praxe
0
před 5338 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |