Můj postup : dám do vody vepřovou hlavu, neuzená kolena nebo pacičky.
Vše dobře očištěné a zbavené štětim. Přidám 3 bobkové listy, 5 –
10 kuliček koření, pár kuliček nového koření, sůl a vařím do měkka.
Maso pak vyberu, vývar zcedím a zůstane huspenina, resp. sulc. Někdo maso
nakrájí na kousky, vloží zpátky popřípadě rozdělí do menších
mističek a nechá vychladit.
To je asi tak všechno.
0 Nominace Nahlásit |
Důležité je mít dostatek klihu z kůže (veprové nožičky, kolena),
aby dobře ztuhla.
Pozor dejte na množství zeleniny. já ji dávám jen vyvařit, do sulci
nepřidávám.
Když se to se zeleninou přežene, bude nasládlý (stejné, jako
u polévek).
Maso můžete pokrájet, semlít na masovém strojku = jak Vám libo.
K vepřovým nožičkám můžete přidat vepřové nebo hovězí maso.
Huspenina může být i drůbeží (RP na kuřecí je v jednom
z odkazů).
https://receptnajidlo.cz/sulc+(huspenina)+recept
http://makova-panenka.cz/recepty/jemna-a-lehka-kureci-huspenina-je-dietnejsi-sestra-klasickeho-sulcu/
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1013-lahudkova-huspenina/
http://www.receptnajidlo.cz/podle+karol%C3%ADny+sulc+recept
2Kdo udělil odpovědi palec? Elk, mahojakotyc
před 2842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím si, že zde získáš odpověď jak kdo vaří huspeninu. Na netu je spousta receptů, rad…, kde můžeš čerpat zkušenosti jiných.
0
před 2842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |