ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4268 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud j dobče vypálená, tak okamžitě. Pokud je vypálená špatně tak nikdy. Domácí sliovice se nechává stát cca týden v otevřené nádobě, než se stáčí do lahví, takzvaně, aby se vyvětrala.
6Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, Pájo, briketka10, cochee, Diplivypli16
před 4268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doplním Drapa, pěstitelské palírny jsou dnes již vesměs vybaveny ultrazvukovým „stařením“ pálenky, ta pak ztratí ten nepříjemný „ocas,“ což by se jinak odstraňovalo dlouhým větráním. Ale to nepomáhá na methanol, ten se ztratí jen částečně, pokud je špatně vypáleno a methylalkohol v pálence je, pomohla by jen redestilace (s další objemovou ztrátou).
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, Pájo, briketka10, Diplivypli16
před 4268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli jste ji pálili takto Tak to je jen pro silné povahy.Neriskoval bych
http://www.zkracovatko.cz/HDksMI
Doplňuji:
Methanol se vyráběl suchou destilací dřeva, především bukového,
přičemž vzniká směs methanolu, kyseliny octové a acetonu. V ovocné
pálence se vyskytuje jen minimálním množství zdraví neškodnému.
V každé pálenici Vám odborně pálenku vypálí a pachy oddělí. Kvalita
pálenky se určuje jaká kvalita ovoce byla použita ke kvašení. Řepný cukr
se nedoporučuje, kazí chuť. Ultrazvuk je jen takové placebo a vyhozené
peníze.Ze zapáchajícího masa také chutné řízky neuděláte.Jinak
neškodí tak měsíc nechat pálenku vyvětrat.Pít se může ihned.
Upravil/a: jirkajirka
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, briketka10, Diplivypli16
před 4268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se na to ptáš, pak asi nevíš co a jak, tak bych být tebou neriskovala a nepila.
0
před 4268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |