Tak tohle jsme nikdy neřešili.Ve vedlejší vesnici mají rybáři svůj
rybník a zrovna minulý týden byl výlov, takže kupujeme kapry od nich ( to
každý rok po výlovu)
Měli jsme kapry i z jiných rybníků( rybářství) a žádný rozdíl jsme
mezi nimi nepoznali.
0 Nominace Nahlásit |
Na tom, z kterého rybníka ten kapr je opravdu nezáleží, všude jsou chovaní stejně. Daleko důležitější je, jak velký kapr to je. Prckové do 2 kg mají daleko více drobných kostí, téměř neviditelných. Daleko lepší jsou „kabrňáci“ nad 3 kila. Nejen kvůli kůstkám, ale hlavně chuťově.
Upravil/a: Kepler
0
před 2957 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |