Ty co se prodávají, tak se dělají většinou ze sleďů, popřípadě z makrel. Rybáři, kteří si je vyrábějí doma používají jakékoli ryby, převážně plevelné. Červenky , okouny a podobně
0 Nominace Nahlásit |
Ze sleďů, ale to byste kolego, jako správný rybář měl vědět :) Jinak, kdyby náhodou někdo chtěl také chytat trochu více ty rybky, určitě se vám bude hodit třeba toto rybářské lehátko z těchto stránek zde – https://www.sportcarp.cz/nash-lehatko-se-spacakem-indulgence-ss3-4-season-t9401.html … Já jsem si ho nedávno pořizoval a tedy paráda je to opravdu veliká :) Doporučuji. Mějte se krásně a přeji hezký zbytek večera.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |