Avatar uživatele
kacka_jelin

V čem je „špatné“ sojové mléko?

Proč je lepší např: mandlové, rýžové atd…

Zajímavá 0 před 3114 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dr.luha

Tak například soja obsahuje biologicky aktivní hormony. Navíc se během trávení soja mění na další škodlivé sloučeniny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mojitek

namísto uvozovek ve slově špatné bych dal do uvozovek to „mléko“…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Např: lecitin .....viz google.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

„Sója a sójové výrobky, včetně tofu, není zdravé jídlo“.

„Na rozdíl od Asie, kde lidé konzumují jen malé množství sójových produktů z celých bobů, na západě jejich výrobci oddělují do dvou velmi ziskových složek – bílkoviny a oleje.
To, co dělají, však není ani přirozené, ani bezpečné ", vysvětluje Dr. Daniel.
Mohlo by vás také zajímat: Tyto malé jadérka zdaleka překonávají při rakovině každou chemoterapii
"Dnešní vysoce vyvinuté technologie nejenže nedokáží odstranit ze sóji anti-výživné látky a toxiny, které se v ní přirozeně nacházejí, ale dokonce výrobní proces v nich zanechává i další toxické a rakovinotvorné látky, které vznikají při správě během vysokých teplot.“, Pokračuje ve vysvětlování…"

Více zde: http://evoluce5d­.webnode.cz/new­s/tato-zdrava-potravina-nici-mozek-a-vyvolava-rakovinu-prsu-nejezte-ji-rika-dr-daniel-video/

Soja bývá i plná plísní, u mnoha lidí způsobuje alergie a střevní obtíže (sojové maso)…

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek