Maso naložené v tatarce jsem dělala již několikrát, vždy moc chutnalo, bylo šťavnaté, nijak jinak kořenit nebylo potřeba. Ideál pro ty, komu se nechce připravovat marináda, nebo nemá rád kořeněná jídla
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4813 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přesně tento recept ne, ale tchyně nedávno dělala vepřové v majonéze – zapečené v troubě – bylo to překvapivě výborné!
0
před 4815 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Výsledek bude stejný jako když maso naložíte do oleje a koření, citronové šťávy a hořtice.
0
před 4814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |