Avatar uživatele
kurec

Také krájíte maso nebo párky v kuchyni nůžkama?

Zajímavá 0 před 16 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Filip84

Ne – logicky. 🤦‍♀️

A nehty si stříháš křovinořezem? 🤪🤦‍♀️

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Mám sice doma chirurgické nůžky,
maso s jimi nestříhám.
Pírky nekupuji a nejím.

Ptáky v celku už nepeču (menší, stolní trouba),
tak nepoužívám ani porcovací nůžky na drůbež.

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Krájí se nožem, nůžkami se stříhá

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
df

To je vůl

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Kuchyně? 😮 Noooo, když se daří, tak se DAŘÍ (co si budeme vykládat), ale…
Nejsem žádná nebohá buchťajzna, ale řádně vybavený chlap 😉 , takže disponuji jak flexou, tak (roz)brusnými kotouči do ní. Když už, tak pořádně, no ne? S nůžkami bych vážně neztrácel čas. 😉 😁

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cappuccino

Nuzkama nastriham v kuchyni pazitku nebo jarni cibulku.
V kuchyni mam nekolik ruznych nozu, tak nevidim duvod, strihat parky nuzkama!
Ale pokud bych byla nekde v prirode a nemela nuz, tak je klidne i nastriham.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Nůžky jsou odjakživa na střihání, nevím proč by měl někdo s nimi krájet.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Filip84

dany: Já moc pečený ptáky nerad (je to nudný), ale když jsem ptáka upek, no tak potom klasika: jeden supreme (prsa + křídlo), druhý supreme, jedna „hokejka“, druhá „hokejka“, zůstane „vetřelec“, odborně drůbeží ořez – Češi tomu říkaj nějak „trupa“, nebo tak něco (ale trupa je mrtvola – trupą wlecze ranny koń – nechceš úplně žrát mrtvolu! 🤢😅), no a pak se musí obrat ty „hokejky“, tak z toho jsou taky kosti a šlachy, a z toho „vetřelce“ a spol. se dá udělat vejvar a / nebo omáčka. 🤷‍♀️ – přece toho ptáka nebudu žrát suchýho! 🤷‍♀️🤢😂

No a tak na co nůžky? 😅

Nový příspěvek