Avatar uživatele
anonym

Snažíte se být kreativní i u přípravy klasických (tradičních) pokrmů?

Snažíte si to speciálně dochutit? Máte takový ,,patent"?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 1650 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Ne. A snažím se vaření vyhýbat.

Upravil/a: Edison

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Zřídka.
Jedu v tradici rodinných receptur a očekávané chuti ze srany strávníků.
Vyřádím se v přípravě ostatních pokrmů. :)

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Radši už ne. Skořici bych si do guláše fakt nikdy nedal. Naposledy jsem experimentoval s thajskou kuchyní a zjistil jsem, že je to prostě hnusné. Tak tedy ne hnusné, ale mému jazyku nechutné. Takže dnes jsem na tom tak, že se některými recepty nechám jen inspirovat a sám si to domazlím podle vlastního gusta. Občas i vymyslím i něco netradičního, ale zase je to jen poplatné českomoravské chuti. Už jsi jedl špepustu (můj vynález: špenát + kapusta)? Příště na řadě bude zelí + svěží listoví okolo květáku. Ještě jsem nevymyslel název – navrhni!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Kepler: Tak neodmítl bych viď. Vždyť i ty nejvetší kuchařské persony nějak začaly a kreativita se cení. A název? To by chtělo promyslet, pamatuj, že úspěšné prvotiny si mohou zíkat nejedny chuťové buňky, tak ať to zní.

před 1650 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek