prý je řepk. olej zdravotně hodnotnější (zdroj: http://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=187&t=6372 ) ale našel jsem na netu „čs odborníci uvádějí, že používá-li je výhradně řepkový olej, zvyšuje to riziko rakoviny.“ tak se chci zeptat kde mohu číst o studii na toto téma?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3628 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Žádnou seriózní nezávislou studii jsem nenašel. Ale média, která vlastní Babiš (největší zpacovatel řepky v ČR), se nezávisle a seriózně přiklánějí spíše k řepkovému oleji.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s „Emefej“. Také jsem takovou opravdu „seriózní“ studii nečetla. Řepkový olej se doporučuje jako nejvhodnější ke smažení. Např. firma Hellmanns využívá také k výrobě svých výrobků tento olej. 🙂
Zdroj: http://www.olejnadzlato.cz/vliv-repkoveho-oleje-na-zdravi-cloveka/
0 Nominace Nahlásit |
Tak se případně mrkni na dvojdíl z A DOST! (na Streamu) – Žlutá smrt. Tam se dozvíš taky pěkný věci…
0
před 3627 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |