Viz. otázka, perník mám ráda, většinou rychle mizí, akorát mě štve to čekání. Peču den předem, jíme ho až druhý den, přes noc je v ledničce a tam změkne. Peču podle receptu na Kypřícím prášku do perníku od Dr. Qetkera. Chtěla bych, aby byl měkký už první den, nebo nějakou radu jak ho vylepšit, např. přidat trošku mléka či tak. Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, Jikra, svejk007 před 4804 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vláčný bude hned pokud do něj i podle tohoto receptu dáš ,místo
mléka uvařený vlažný čaj, nebo skleničku jakékoliv marmelády
To mám vyzkoušené tak se toho neboj – perník je ihned výborný po
upečení
0 Nominace Nahlásit |
Perník
Ingredience
2 hrnky cukru, 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek oleje, 1 hrnek mléka,
2 celá vejce, 2–3 lžíce kakaa, 1 prášek do perníku, 1 vanilkový
cukr, citronová kůra
Postup
Vše smícháme, těsto vylejeme na plech s pečícím papírem a pečeme asi 30 minut.
0 Nominace Nahlásit |
Já používám recept co je na perníkovém prášku z Vitany je v něm olej a je to jako litá buchta, V hlubokém plechu a je vláčný hned.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |