Zítra chci udělat k obědu pečenou kačenu, ale už ji peču víc jak
tři hodiny a je stále tvrdá.
Poradíte prosím, kde dělám chybu?
Děkuji.
http://img.nadapenny.com/t20/10303/nadap151434854750231.jpg
Doplňuji:
Furt to peču, pomalu na nízký stupeň a furt je to tvrdý. Na obrázku je
vidět víc. Poradíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Miroslavst
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, modrypezotek, Losos, anonym, Mili @ před 5136 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
pokud je ta kachna ještě po babičce tak ti nikdy nezměkne
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, modrypezotek, bestak, elektrikář
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle toho návodu by už to mělo jít a když ne tak reklamovat
http://www.toprecepty.cz/recept/8925-husa-a-kachna-pecena/
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No tak až ji upečeš, teda až změkne, tak se pak ozvi.....
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, elektrikář
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkus si k ní vlézt do trouby a hlídej až bude mněká.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe před pečením naporcovat,pokud možno kladivem a pořádně nasolit a pokmínovat.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě ta kachna připadá nějak divná. Na místo jablka je tam cibule; nesmrdí při pečení? Onehdá jsem takovou kachnu musel vyhodit z okna jelikož praskla.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A jéje, no dyť ta chudinka je tam úplně na suchu, takže se spíš suší. Musíš ji trochu podlét a určitě bude za chvíli měkoučká a šťavňaťoučká :) No a ta krásná cibulka, to je nejspíš příloha ? Paráda .. Hned bych si dal tady takovou kachničku a jako přílohu zakusovat velké cibule :)
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak takovou neupečeš do měkka nikdy. 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak ta fakt asi nezměkne,ale na stůl bych ji klidně podávala.Vypadá úžasně.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kachynka se peče hodně dlouho a lépe ji péct na nižší stupeň třeba na 150 st. může se péct i 6 hodin hlavně přikrytá aby byla šťavnatá. To není kuře aby byla za 1 1/2 hotová . Tak trpělivost a nevzdávat to.
Jestli už je vysušená, tak to není dobré. Nicméně bych ji ještě pořádně podlila, přikryla pokličkou a podusila. Pak už jen chviličku bez pokličky osmahnout kůrčičku. Držím palečky!
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |