Avatar uživatele
mirran

Prosím můžete mě vysvětlit proč je tolik krvavých žilek v zakoupeném mase, to dříve nebývalo.děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4421 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Dle mého názoru,dobytče bylo špatně odkrvené!
Doplňuji:
Ale nemá to nic na závadnosti masa a výrobku z něj!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Je to zpracováním masa. Při zabíjení, částečně při dalším zpracování. Před převratem takové maso nesmělo do prodeje a zpracovávalo se na výrobky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Conchus

Možná kupuješ u špatného řezníka. My máme maso pořád stejné

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek