Avatar uživatele
anonym

Proč se především tvrdý alkohol po hospodách/barech nechladí rovnou v lednici, ale dává se pak s ledem?

V lednici se nějak kazí, nebo je to jen o tom, že nejsou peníze a místo na většinou větší nebo další lednici? Možná to bývá tak, že lednice samozřejmě je, ale je plně obsazená jinými věcmi?

Zajímavá 0 před 2642 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Některému alkoholu to vyloženě prospívá. Dej si jednu sklenku kvalitní irské whiskey vychlazenou z ledničky a druhou o pokojové teplotě s ledem. Rozdíl v intenzitě a bohatosti chutí a vůně ve prospěch druhé možnosti pozná i naprostý laik. Jiným druhům alkoholu naopak více svědčí vychlazení v ledničce či mrazáku

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Některé destiláty to tak tradičně vyžadují a pak: vypadá to, že ve sklenici je toho víc.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek