Budu mluvit za sebe: Když se nacpu k prasknutí vánoční večeří, ale fakt STROP, tak se do mě neprodleně potom ještě v pohodě vejde halda cukroví, sladký kafe se smetanou a zmrzlina. A když se naopak k prasknutí nacpu cukrovím a zapiju tím hutným kafetem, tak celou tu vydatnou večeři už do sebe nedostanu. Prostě ne, ani kousíček. Přitom řádově může jít o rozdíl až kilo žrasa ve formě polévka/salát/flákota + přílohy all around + aperitiv.
Tak na tohle taky hledám vysvětlení už delší čas. Jo a hlad je za pár hodin stejnej při obou verzích, akorát že po tý první napotom nic nezbylo zatímco po tý druhý máme ještě celou véču na pak.
Zajímavá 0 před 1048 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podle mě za to může metabolismus cukrů. Když se napereš „nesladkým“, tak ještě trochu něco pozřeš. Když se nejprve nacpeš sladkým, tak ti pomalu začne stoupat obsah cukrů v krvi a organismus ví, že má dost a víc do sebe nedostaneš.
0 Nominace Nahlásit |
Možná to je něco podobného jako s tou nádobou, do které se po naplnění kameny ještě vejdou malé kamínky, po naplnění kameny a kamínky ještě nějaký písek a po naplnění kameny, kamínky a pískem ještě nějaká voda.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |