Avatar uživatele
frank

Při vaření guláše jsem to přehnal s pepřem.Jak mohu snížit pálivost guláše ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, franku, Mc Merkurion před 4366 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

http://www.svet­maminek.eu/pro­ducts/babske-rady-v-kuchyni/ bod č.50

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Napadá mě to trochu naředit pak dohustit (nevím čím zahušťujete, nejlepší je asi chleba). Nebo můžete zkusit tam hodit bramboru, myslím si, že by to mohla „vtáhnout“ do sebe trochu…

jak hold směr WC ☹

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

tak mi ho pošli – miluji ostré

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Naředit, a zahustit strouhanou syrovou bramborou,nebo strouhaným a opečeným chlebem. Pokud to nepomůže koupit ještě kouisek masa a udělat nový základ . Tentokrát bez pepře. VYHAZOVAT JE TO ŠKODA v mrazáku Vám zůstane na jindy.Přeji dobrou chuť

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek