Dobrý den, chtěla bych se zaptat,jesti máte někdo nějáký OSVĚDČENÝ a VYZKOUŠENÝ recept na potahovací hmotu na dort (fondán) . Minule jsem fondán dělala z vody, cukru,medu a želetiny, ale hmota se hrozně trhala, šla špatně vyválet a jaksi z dortu „sjela“. Ráda bych tedy poprosila o radu či nejlépe recept, aby se podobné fiasko neopakovalo. Děkuji,Ančikk
Zajímavá 0 před 4298 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ahoj, ja teda nikdy nic takovyho nedelala, ale moje mamca pouziva gumpastu, kupuje to jako prasek, ktery rozmichava s vodou a pridava potr.barvivo a cukr a pak to zpracovava do jedny velky hroudy, kterou rozvali a potahne tim dort.
0 Nominace Nahlásit |
http://bulik.buresovi.cz/articles.php?article_id=11 …asi tak ..jinak nevim..ono zalezi nejen na slozeni fondanu ale taky na teplote a dalsich vecich ..jinak to chce proste praxi..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |