kvalitní jogurt neobsahuje žádné zahušťovadla,želírující
látky,neprospěšné látky našemu tělu,éčka
nejlepší je typ Holandie a valašské jogurty připravené přírodním
kysáním
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Hanulka 11:
přidám obecné základní pravidlo:
0 Nominace Nahlásit |
Jednoduše – kvalitní jogurt není tak dobrý jako nekvalitní. A pokud je „živý“, datum spotřeby se počítá na dna a ne na týdne či měsíce.
0 Nominace Nahlásit |
Já se plně přikláním k venkovanovi.Co to může být,když něco z mléka vydrží půl roku.To ani krávu nevidělo,jedině tak tu Milku či Veselou
0 Nominace Nahlásit |
Orientuji se podle chuti, mléčné výrobky není dobře přehánět
protože zahleňují, takže si to chci občas užít.
Pokud chceš kvalitu, můžeš si dělat jogurt doma.
Pro orientaci převaříš mléko, přidáš sušené, pár lžiček kupovaného
jogurtu a necháš v teple myslím že 6 hodin…už jsem ho
nedělala roky.
0
před 4663 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |