Základní znalosti, dovednosti a triky při určování skutečně kvalitní
pálenky „podomácké“ výroby.
Před časem jsem se tady ptal na řetízkování, ale určitě existují
i jiné znaky, jak při nákupu nenaletět a později do sebe nenalévat
příliš metanolu.
Google- na toto téma nic moc ..jestli vůbec něco.
P.S. řetízkování jsem nepochopil. Ocenil bych jeho popis, tentokráte
jasnou, jednoduchou formou(což podle všeho odporuje principu těchto stránek,
ale zkuste);)
Drap- tohle je odpověď dobrá pozůstalým po kauzách a aférách metanol,
já hledám jednoznačně určující metody, ovšem pouze svýma schopnostma
přímo na místě nákupu, bez přenosné chemické laboratoře.
Každý přeci nemá buňky jako degustátor.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3180 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Drap- tohle je odpověď dobrá pozůstalým po kauzách a aférách metanol, já hledám jednoznačně určující metody, ovšem pouze svýma schopnostma přímo na místě nákupu, bez přenosné chemické laboratoře.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |