Neplatí u všech stejně. Některé perníčky se dají jíst hned, jiné se pečou asi 3 týdně před svátky,. Změknou, rychleji, pokud při uskladnění k nim přídáte rozkrájené jablko.
Doba měknutí závisí na množství medu. Letos jem perníčky nepekla, ale před tím jsem měla recept na perníčky, které se daly jístí hned. Byly měkké po upečení.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, dust8, independent
před 1772 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |