Avatar uživatele
Dick

pečené horní krůtí stehno

kuchařinky a kuchtíci,poradtě recept na pečené horní krůtí stehno.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4302 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Stačí sůl, kmín, čěsnek a pomalounku, zkrátka dlouho péct pod poklicí. Potom odstranit poklici a dodělat kůrčičku.. k tomu třeba vařený brambor, může být i zelí s knedlíkem
Zkušenost
Receptů je ale mnoho:
http://www.go­ogle.cz/search?q=pe%C4%8­Den%C3%A9+hor­n%C3%AD+kr%C5%AF­t%C3%AD+stehno&sou­rceid=ie7&rls=com­.microsoft:cs:IE-SearchBox&ie=&o­e=&rlz=1I7ADFA_cs&re­dir_esc=&ei=e0JE­UcntMYmfO5KUg­bAG

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

koření viz beer, ale supr experiment je + badyán, tak 2 hvězdice na pekáč. Extra změna .)
Doplňuji:
jinak dick, máš supr nick .).).)

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Bývalý bytný si s tím nelámal hlavu. Osolil, podlil vodou a strčil stehna do trouby. Kupodivu to bylo upečené tak akorát a mne překvapovalo, že si nelámal hlavu ani s obracením, ani s podléváním.
Raději mám ale krůtí stehno na anglické slanině (cca 10 deka nakrájených na menší kostičky) a asi po půlhodině pečení potřené plnotučnou hořčicí. Výborné je na hořčici upečené vepřové koleno, ale i krůtí stehna takhle získají báječnou chuť. Třikrát jsem obracela a podlévala.
Málokdy vařím podle kuchařek. Většinou obhlídnu, co je doma k dispozici, a to potom nějak použiju. Většinou to dopadne dobře.☺

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek