Stačí sůl, kmín, čěsnek a pomalounku, zkrátka dlouho péct pod
poklicí. Potom odstranit poklici a dodělat kůrčičku.. k tomu třeba
vařený brambor, může být i zelí s knedlíkem
Zkušenost
Receptů je ale mnoho:
http://www.google.cz/search?q=pe%C4%8Den%C3%A9+horn%C3%AD+kr%C5%AFt%C3%AD+stehno&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:cs:IE-SearchBox&ie=&oe=&rlz=1I7ADFA_cs&redir_esc=&ei=e0JEUcntMYmfO5KUgbAG
0 Nominace Nahlásit |
koření viz beer, ale supr experiment je + badyán, tak 2 hvězdice na
pekáč. Extra změna .)
Doplňuji:
jinak dick, máš supr nick .).).)
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Bývalý bytný si s tím nelámal hlavu. Osolil, podlil vodou a strčil
stehna do trouby. Kupodivu to bylo upečené tak akorát a mne překvapovalo,
že si nelámal hlavu ani s obracením, ani s podléváním.
Raději mám ale krůtí stehno na anglické slanině (cca 10 deka
nakrájených na menší kostičky) a asi po půlhodině pečení potřené
plnotučnou hořčicí. Výborné je na hořčici upečené vepřové koleno,
ale i krůtí stehna takhle získají báječnou chuť. Třikrát jsem obracela
a podlévala.
Málokdy vařím podle kuchařek. Většinou obhlídnu, co je doma k dispozici,
a to potom nějak použiju. Většinou to dopadne dobře.☺
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |