Probiotika ne. Kde by se v mase vzaly. Je jedno, jestli čerstvém, sušeném nebo jiném.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží jaké maso jak udělané když ho nasolíš jak žida tak by 99% nemělo ale když to sušíš bez soli jen samotný v sušičkách na maso tak samozřejmě ano ale nejsem expert je to muj osobní názor
0
před 1054 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každé, i jinak upravené maso obsahuje bílkoviny! No, každé maso.
0
před 1054 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |