Chtěl bych nějaký recept, který máte vyzkoušený a je super.
Doplňuji:
Tak nakonec udělám asi tento: http://recepty.vareni.cz/nakladany-hermelin-s-olivami/
Je to jednoduchý, čili to zvládnu i já! 🙂 Není v tom cibule a další
dráždidla, takže si bude moct dám i mamka, která to jinak jíst nemůže.
Hermelíny jsem koupil „v akci“, takže změna sejra nepřipadá v úvahu.
No a jestli zbude, tak se podělím s Briketkou a možná ještě
s někým…
Co myslíte, bude ten recept dobrý?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, alenad, anonym před 4394 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
2 Hermelíny, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, 1 feferonka, 2 lžičky provensálského koření několik kuliček pepře. Sýr nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek na jemné plátky. Vhodnou sklenici střídavě plníme Hermelínem, cibulí a česnekem. Zároveň prosypáváme kořením, přidáme celou feferonku a pepř. Naplněnou, upěchovanou sklenici zalijeme olejem, zavíčkujeme. Necháme několik dnů rozležet.
10Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, quentos, Sůwa, briketka10, anonym, alenad, anonym, skrz, anyone, aIice
před 4395 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nakládám Hemelín nakrájený na kostičky. Do sklenice na jemno cibuli kosky pfeferonek, a beraních rohů / Paprika/ česnek na plátky posypu grilovacím kořením nebo provensálským a zaleji olejem. Za dva tři dni chodím ochutnávat
5Kdo udělil odpovědi palec? quentos, pusinka50, Sůwa, briketka10, anonym
před 4395 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co starší recepty od zdejších kuchtíků?
http://www.odpovedi.cz/otazky/recept-na-nakladany-hermelin
http://www.odpovedi.cz/otazky/recept-se-sedlcanskym-hermelinem
0 Nominace Nahlásit |
zkus zase něco jiného
Nejlépe nakládat plesnivec není tak velký – vyzkoušeno
Nechám ho uležet a pak rozkrojím naplacato
co nejhustěji do něj napíchám česnek nakrájený cca na 4mm plátky
skládám do sklenice se šroubovým uzávěrem
jednotlivé vrstvy se prosypou provensálským kořením zalijí se –
/potopí/ olivovým olejem nebo vegetolem
zašroubuje se sklenice a uloží se před nedočkavými jedlíky na
1 týden – nemusí být v chladu – dřív se rozleží.
Doplňuji:
určitě bude dobrý ten cos našel – hermelíny a vůbec sýry tohoto typu
jsou bezva – tak prima pošmáknutí přeji H.
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Nedělám sice nakládaný, ale mám jeden dobrý recept na plněný. Rozpůlíš Hermelín, opatrně vydlabeš vnitřek a ten pořádně promícháš se strouhanými vlašskými ořechy, trochou soli s čerstvě drceného černého pepře. Pak naplníš ty hermelíny tou směsí a pevně přitiskneš. Zabalíš je zpět do jejich alobalů a necháš alespoň pět dní až týden v chladu rozležet. Pak se to krájí na osminky a podává ozdobené hroznovým vínem. Mám to ráda na celerovém salátu. Fakt lahůdka.
3Kdo udělil odpovědi palec? quentos, elektrikář, hanulka11
před 4394 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já dělám nakládaný hermelín podle jednoduchého receptu na http://www.nakladany-hermelin.eu/
Určitě doporučuji, nemá to chybu.
0
před 4386 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |