Na netu jsem toho moc nenašel. Zjistil jsem, že nahradit prostě cukr odpovídajícím množstvím dia sladidla není to pravé ořechové.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, peterd108, JáJsemKarel! před 2163 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jako chemik by jsi mohl vědět, že nejde jenom o cukr, ale hlavně
o škroby a tuky.
Jez všechno v malých dávkách a tolik, aby jsi hladinu glukózy udržel
v přijatelných mezích. Žádný lékař ti nic jiného neporadí.
0
před 2163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen se „vyřádit“:
;-D
https://www.recepty.cz/recepty/moucniky/dia
https://kucharka.vareni.cz/dia-recepty-1008417/
0
před 2161 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mosoj: samozřejmě, že o tom vím a navíc taky vím o důležitosti glykemického indexu, který je právě u škrobu poměrně nízký.
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |