DŽEM TRNKOVÝ
1000 g trniek, 2,5 dl vody, 400–500 g cukru
Trnky odvážime, umyjeme, roztlačíme. K roztlačeným trnkám pridáme vodu
a za stáleho miešania varíme do úplného rozvarenia. Rozvarené trnky
prepasírujeme, pridáme cukor a znovu varíme, pokým nemá potrebnú hustotu.
Ešte teplý dávame do fliaš.
http://anna1.stranky1.cz/nova-stranka-64447/
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, dvdk
před 4842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Trnky musí být přešlé mrazem jinak jsou trpké dnes jdou dát do mrazáku.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |