Nebo je to individuální? Jak to zjistit? Zajímá mě, na čem asi tak
nejčastěji vaří jídlo v restauracích, bufetech, školních jídelnách,
věznicích, menzách…
(Zdroj energie, použitý k vaření, může mít u citlivých jedinců
zásadní vliv na jejich senzibilitu, což znamená následné zdravotní dopady
na jejich komplexní tělesnou schránku, včetně jemnohmotné. Zdroj-
zjentek. (;)
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 1758 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kde nemají zavedený plyn, tak je všechno v elektrice. Jinak sporáky, konvektomaty, varné kotle se používají jak v plynovém, tak elektrickém provedení. Vaření na plynu je ale několikanásobně levnější.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží také na vybavení. Některá zařízení jsou konstruována pouze tak že fungují na elektřinu. Pokud se týká pouze klasických sporáků tak tam kde je plyn vaří na plynu, protože to vyjde o něco málo levněji. Kde plyn neni, nezbývá než elektrika
0 Nominace Nahlásit |
V nových, moderních kuchyních většinou na elektriku. Je to s ohledem na bezpečnost, oproti plynu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |