Koleno v papiňáku vařím hodinu, pak ho vykostím a ještě půl hodiny. Do tří ráno to v pohodě stihneš, nemusíš chvátat.
0 Nominace Nahlásit |
Ano,myslím,že 3 hodiny by měly stačit.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4519 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Koleno naříznu podél kostí z obou stran, aby se rozřízla kůže. Vařím v papiňáku 1 hod., pak vykostím a pokud je potřeba, tak ještě 25 – 30 mi. vařím.
0
před 4513 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sůvo,jak nemusím chvátat? Já mám hlad už včil!
Hanulko,si snad děláš … l!
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |