Avatar uživatele
pusinka50

Můžu dát hotové usmažené karbanátky do mrazáku? V mase je zamíchaná strouhanka. Aby po vyndání nebyly rozplizlé.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, suaeda, Stingo před 3982 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Můžeš.
Sice pravděpodobně nasají vlhkost (a tedy se „rozpliznou“), ale to ´spravíš´ jejich ohřátím před konzumací – ideálně na grilu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Ještě jsem to neudělala, ale vím, že to lidé dělají běžně. Důležité asi bude jejich ohřátí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
suaeda

Občas, když karbošů udělám více, tak je dávám do mrazáku. Je dobré je před uložením do mrazáku vložit do dobrého obalu (krabička). A ohřátí viz jak např. píše mowia.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Do masa na karbanátky, Přidáváím hrst hrubé mouky, mimo strouhanky a hlavně vejce. Ještě se mi nestalo že by se mi rozpadly. Balím je do igelitu po dvou kouskách Né, ještě ůplně vysmažené. Mohou se dodatečně obalit v trojobalu. A ohřívím ve friťáku

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek