Avatar uživatele
Jirka R

Mohu přidávat do hotové kávy mletou či kousek celé skořice ? Před zalitím kávy nebo až po ?

Četl jsem, že je skořice velice zdravá a sladká jídla nejím.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? quentos, marci1 před 3902 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Odpoveď byla označena jako užitečná

Něco o této přípravě kávy jsem vyhledal:

Zdroj: http://www.es­pirito.cz/blog/en­try/22-jak-se-vari-kava-v-mexiku.html

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www, Odpovědi.cz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Já si normálně do kávy po uvaření nasypu trochu mleté skořice. Mám ráda tu vůni a skořice je velmi zdravá : na žaludek, trávicí systém, cukrovku, trombózu ap.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

to jsme s marci1 už dva, kteří si sypou do kávy skořici. Já to tedy dělám až po zalití, ale třeba to dělám blbě, počkal bych, až se vozve někdo další.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
marci1

Ad : „quentos“ : Také si ji tam nasypu až po uvaření a zalití kávy. Už ta vůně, což ? 🙂

před 3902 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
quentos

jj, tak ňák :{)>

před 3901 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek