Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné podnikat v podobě výroby domácích
pokrmů (jednalo by se o palačinky) tak, že by výroba probíhala doma,
v kuchyni, kterou mám k dipozici, a poté prodej formou rozvozu. Na internetu
jsem našla několik informací, ale někde se tvrdí, že ano, že pokud je byt
nebo dům zkolaudován pro osobní bydlení, je možné v takto zkolaudované
kuchyni vyrábět pokrmy za účelem prodeje a někde že je třeba speciálně
zkolaudovaná provozovna a v ní kuchyně.
Jelikož je pro mě vybudování provozovny a kuchyně příliš drahé a
hlavně neekonomické (jednalo by se jen o pár kusů palačinek občasně),
tak bych ráda volila tuto volbu, vím, že podnikání v ČR není
jednoduché, ale přesto doufám, že nějaká taková možnost tu je.
Děkuju
Zajímavá 0 před 2485 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Teoreticky i to je možné. Musí ti to však schválit hygiena. Obávám se, že nebudeš schopna splnit všechny jejich podmínky, aby mohla fungovat výroba a domácí kuchyně současně.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, není to možné.
V domácích podmínkách nedokážete splnit požadavky hygieny.
Prostory, v nichž byste chtěla palačinky připravovat,
by musely být odděleny od Vaší kuchyně, nesměla byste
používat stejné nádobí, příbory, prkénka, …
musela byste odděleně skladovat suroviny (potraviny), …
0
před 2484 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek