Jde o čtrnáctistupňový ležák. Tak dlouho jsem ho šetřil, až jsem ho ušetřil :{/>
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, anonym, anonym, repetelka, marci1, anonym před 4184 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Neznám tvoje chuťové buňky a tím pádem nevím ‚dobré‘.
Podle mých měřítek je lahvové pivo naprosto nesrovnatelné s čepovaným,
chybí k chuti i ta atmosféra výčepu 😁
Ptáš-li se na požívatelnost, poživatelné bude.
0 Nominace Nahlásit |
Já osobně bych do to klidně šel. Ve 14° je fůra alkoholu, tak že tomu nic nebude. Nakonec, co tě nezabije, to tě posílí.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli byl skladován v rozumných podmínkách, tak bude určitě dobrý. Ale to se uvidí ihned po jeho otevření 🙂
0 Nominace Nahlásit |
no, v najhoršom si vymeníte črevnú flóru, nič horšie sa nemôže
stať.
Pokiaľ má v poriadku farbu, pomaly ho ochutnajte, pokiaľ bude chuť bez
závady – na zdravie.
0 Nominace Nahlásit |
Ze zkušeností vím, že měsíc prošlá dvanáctka se nedá pít, nevím, jak u čtrnáctky. Pokud to pivo je dost zakalené a má takovou divnou chuť, tak nepít. Též pokud hodně pěkní po otevření, že máte ublitou lahev od toho, tak to asi pitelné nebude.
0 Nominace Nahlásit |
záleží kde byl skladován.Jestli v teple nebo v chladu.V chladu vydrží pívo dost dlouho,takže pokud jsi ho skladoval za dobrých podmíne a ne někde na slunci nebo v teple neměl by být problém ho pít. Maximálně se pos…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |