Já nechávám klobásku ve vodě co nejkratší dobu, abych neudělal klobáskový vývar. Šťáva a chuť musí zůstat uvnitř.
0 Nominace Nahlásit |
… tak proč ji budeš vařit abys ji pak nechal vystydnout ??? po vohřání zpacifikovat sežráním …
0 Nominace Nahlásit |
McMerkurion: Vohřívají se když tak párky, klobáska se má opravdu uvařit, protože jde na rozdíl od toho párku o masný výrobek tepelně neopracovaný. Uzení se nepovažuje za tepelné zpracování a navíc uzené jsou pouze klobásky vlastní výroby anebo někdy od soukromníka, masová masná výroba je „uzena“ chemickou cestou. Zpět k vařené klobáse: je nutné ji tak minimálně 15 minut povařit, pro jistotu, že nebude obsahovat „breberky“ – ale pak může zchladnout a já si třeba pochutnám daleko víc na vychladlé klobáse než na horké.
Ohřát stačí párky a dokonce jen v mikrovlnce, aspoň se nevymáčejí do vody, když při ohřevu puknou.
… a to "Uzení se nepovažuje za tepelné zpracování "jsi slyšel kde ???
… klobása, která je tepelně neupravena (například polotovar na gril) to má uvedeno …
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |