popř. na jaké kuchařské pořady, soutěže, atd. v televizi koukáte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, suaeda, iwrana, anonym, Braník před 4216 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pořad, o kterém je řeč, je zakoupená licence, takže ZP se v této
roli musí chovat tak jak se chová. A to je naše česká verze ještě velmi
mírná. Tento formát pořadů je velmi oblíbený právě pro ty invektivy,
střety a hádky.
Měla jsem možnost několikrát pojíst v restauracích ZP a mohu potvrdit,
že jsem byla vždy spokojena, dokonce bych řekla, že jinde bylo za více
peněz méně muziky.
A v osobním kontaktu je ZP velmi příjemný, téměř pokorný člověk,
o kterém by se dalo zcela určitě konstatovat, že je velmi pozitivně
naladěn. Je vtipný, výřečný, pohotový, ale jeho humor neubližuje.
Co je ale nejdůležitější: UMÍ . Není ve svém oboru špička, ale pro
média je dobrý typ, protože nikoho nenechá lhostejným. Někomu vadí,
někdo ho miluje.
Tak to má být.
Doplňuji:
O pokračování už je rozhodnuto. Jsou připravené k vysílání pořady se
ZP
v poněkud jinak pojatém pořadu.
Upravil/a: anonym
4 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Damiana, anonym, beer, www Nahlásit |
To,jestli je mi Pohlreich sympatický je myslím úplně vedlejší
otázka.Důležité je,že on je skutečný profík a jako první(aspoň
myslím)u nás dává najevo jak bídně je na tom naše
gastronomie,poukazuje na neduhy v restauračních zařízeních,školí
personál který neumí ani ty nejzákladnější základy vaření.Nebere si
servítky ani s majiteli,a to se mi líbí. A věc,že už není moc
majitelů,kteří by ho pozvali do svého podniku mluví za vše-mají máslo na
hlavě.Taky podniky,které navštívil v tomhle pořadu-a nezhodnotil je zrovna
dobře-prostě krachly-zaplaťpánbůh. A naopak..To,že je občas mluví jak
dlaždič je u mne naprosto nepodstatný.
Doplňuji:
lahny : ono najíst se za 80 kaček není problém ani v Praze(tady se za tu
cenu najíte dobře,a tím nemyslím nějakou putiku).Problém je ten,že
kolikrát jídlo za 80,– nebo 200,– je prostě nepoživatelný-a na to
Pohlreich právě poukazuje. On přeci neupřednostňuje drahá luxusní
jídla,on chce aby se vařilo poctivě,aby ti lidé za své peníze dostali
poctivé jídlo ,vařené z čerstvých surovin a né žádné náhražky nebo
ohřáté polotovary které jenom usnadňují práci.Vždyť o tom je celý ten
pořad.Myslím,že jste ho vůbec ani trochu nepochopil. A to,že jeho jídlo
v jeho Imperialu není nejlevnější ?…No není divu-vždyť je to v centru
a nájerm je obrovský.
Upravil/a: mojitek
0 Nominace Nahlásit |
Pozerám nápady a inšpirácie…
Reči, to je taká snaha pritiahnúť divákov. Aj záporný spôsob, nielen
kladný, priťahuje a mnoho divákov to sleduje práve pre: „komu to ten
Zdeněk dneska nandá…“
Ináč, keď pozeráte tieto relácie, sú všetky na jedno kopyto.
Duševne slabé!
0 Nominace Nahlásit |
Se Zdeňkem Pohlreichem se znám a rozhodně to není „takový“ člověk, jak se prezentuje v TV. Bohemica to vysvětlila dokonale. Prostě hraje roli a hotovo. Lidé by tu bednu neměli tolik baštit, je to fakt jen továrna na sny, není to realita.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Zdeněk Polhreich je dobrý a šikovný kuchař, ale pořad „Ano, šefe“ nemusím.
0 Nominace Nahlásit |
Sympatie ano,Ano šéfe už ne.Už je to okoukané a na jedno brdo.Spíš další Na nože,nebo něco úplně nového.
0 Nominace Nahlásit |
Je to vynikající kuchař, ale vzhledem k tomu, že je v televizi na všech kanálech již „převařeno“, tak by možná už těch pořadů o vaření mělo být trochu méně, už z toho důvodu, že většina diváků u toho dostane chuť na něco k snědku a jde si „cosi“ vzít do ledničky.I když to taky někdy dělám, ale ten problém: co malého si vzít ?
0 Nominace Nahlásit |
to, jak se má správně a chutně vařit se dá předvést i jinak, než jako on, nemám ho ráda, nemám ráda, když člověk hrubě uráží člověka, nevydržela bych s ním v jedné místnosti ani minutu, je to chrapoun
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Sympatie mám, ale nelíbí se mě mrhání s jídlem.Nebo si myslíte, že
když si nechá přinést x jídel na ochutnání, tak to potom někdo
dojí?Vyhodí se to.A v nynější době kdy hodně lidí nemá práci ( a
nyní je to už i můj případ) a tedy ani peníze na jídlo, tak se mi
obrací kudla v kapse.Kolikrát přemýšlíte, jestli v lékárně mám
doplatit léky a mít jen suchý chléb k jídlu a nebo léky neplatit a dát
si pořádné jídlo.A TADY SE TOLIK JÍDLA VYHAZUJE!!!!!!
Doplňuji:
A ještě bych doplnil.Když jdu do restaurace se najíst, tak se chci najíst
a ne abych dal 200–300 korun za jídlo a odcházel hladový.Pro mě je
milejší dát 70–80 korun za guláš se šesti knedlíkama a vím, že do
večera nemusím jíst.
Upravil/a: anonym
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ke Zdeňkovi Polhreichovi mám sympatie,on to podá a řekne tak,jak to má
na srdci,jen to jeho vole vole,by mohl někdy mírnit,
Jinak je to dobrý kuchař a má smysl pro humor,na jeho pořady pokud mám
volnou chvíli ,se rád kouknu.
Kam se za ním hrabe barbar Babica!
Perfektně podal scénku jak se dělá omáčka z citronu:http://www.youtube.com/watch?v=UUYaUTGEvmE
Jen s ním nesouhlasím v tom,že by zakázal svíčkovou
http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ten člověk mi je nesympatický už z toho důvodu že kritizuje kolegy to je pro mne nepřijatelné každý kuchař má svůj styl ale tím nechci znevažovat umění pana kuchaře Polhhreicha který není žádná hvězda tak jeho názory na českou kuchyň jako třeba knedlíky – Svíčková by se Pán Polhhreich měl zdržet je to česká klasika a propagovat cizáckou kuchyň které Češi nerozumí s cizím koření které krkáte dva dny to nemusím a na talíř vám vloží tři olivy pokape vám to jakýmsi bešamelem a světové jídlo za Třistapade je na světě.Tak stímto se jděte bodnout.Česká kuchyň je světová jen nám chybí propagace Českých jídel. ve světě Bohužel jsme malý státeček dejte Čechům vybrat jestli sáhnou po hamburgru (té srágoře) či po poctivém Českém Bramboráku. Pán kuchař PH se de bodnout.
0
před 4210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako údržbář jsem prošel zázemí v hotelech a restauracich. Dost se divím že to jídlo zákazníci doslova přežijí. Nechápu majitele restaurace který si do podniku pozve televizi a nedokáže si umýt lednice. Nebo v kuchyni nemá máslo. a základní vybavení.to že se to ventiluje je jedině správné.Držím mu palečky. Když má někdo v kuchyni binec, kolem sporáku má vrstvu mastnoty špíny jak zámečnické dílně.Která by se dala škrábat špachtlí. Mně se stalo že po odtažení lednice byl na zdi přischlý řízek a litinová závaží se musela od podlahy urazit kladivem jak byla přilepená špínou.
0
před 4209 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |