Avatar uživatele
bigbít

Máte rádi tlačenku? A jak si jí „dáváte“?

já znám nejčastěji odmalička díky otci z hospod hlavně tu s octem a cibulí plus chleba…ale věřím, že si jí vychutnáváte i jiným způsobem..:-) podělte se

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, hanulka11 před 5020 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

já teda budu asi exot, ale tlačenku jsem nikdy nejedla a nejím, mám k ní jakýsi odpor. Myslím, že to kvůli tomu rosolu – mám zažito, že slaný masový věci maj být pevný a ne klepavý… takže tu já ne. Ale mamka si ji občas po zabijačce u babičky dává s cibulí – asi klasika.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Džuls

Ja osobne ju neznášam. Neviem jej prísť na chuť, pripadá mi taká nechutná. Moja babka ju zase zobe hocikedy za deň, podobne aj otec-ten si ju dáva na chlieb, zvyčajne s horčicou a cibuľou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

jednou za uherskej rok na ni chuť dostanu; je nejlepší skutečně přesně tak, jak to popisujete, Chleba, hodně cibule a hořčici, nejlíp francouzskou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

já tedy jen s octem cibulí a opepřit a s chlebíkem

vyjmečně když je výborná tak i jen na chleba

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hykam

Já zas mám rád drůbeží tlačenku do housky a tak na necelou minutku to strčím do mikrovlnky.
Výborný 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

S octem a cibulí,ale slyšela jsem,že se dá i usmažit trojobalu jako řízek,prý delikateska,ale to mi moc nezdá a představit si to je …no nevím,nevím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rocker

Když jezdím na výlety na kole,většinou se někde zastavím na tlačenku s octem,cibulí a chlebem.K tomu dám jedno pivko,líp se pak šlape dál:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Já...

Můj kamarád řezník říká:

„Tlačenku od jinýho řezníka zásadně nejím, protože NEVÍM, CO DO NÍ DÁVÁ. A svojí nejím taky, protože zase naopak VÍM, CO DO NÍ DÁVÁM…!!!“

😉

Nicméně já ji jím, A SICE TAK, že nejdříve 2/3 na chleba na sucho a pak zbývající 1/3 s octem, cibulí a chlebem…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zdeny

Jeden Ital si ji dával s octem a cibulí a pokapával si ji olivovým olejem. Zkusil jsem to a dobrý. já si k ní udělám ještě kakao, divný ale ten kontrast chutí mi lahodí 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek