Teoreticky má opečené maso zatažený povrch, takže se do něj marináda již nenasákne.
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím že ne. Po tepelné úpravě by se ta marináda do masa asi nedostala. Pokud je maso po upečení ještě tvrdé, pak bych zvolil následné dušení, možná s něčím jako marinádou. Pomalu, při 150 st. v troubě.
0 Nominace Nahlásit |
Na Moravě se dříve některé druhy pečeného masa konzervovaly zalitím do sádla.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |