Čéče, v tlamě jsem už zkusil leccos – lipový květ, bezový, ale nejvíce mňamikózní kvítek (poupátka) jsou KAPARY (ve slaném nálevu). Nenapodobitelná chuť, super do salátů nebo do svíčkové. Já je ale mám za takovou mňamku, že mám co dělat, abych do sebe nehodil celou skleničku (samotnou, bez ničeho) naráz. Většina lidí nad tím kroutí hlavou. Fuchsie (ani nwm, že [jestli vůbec] je to k žrádélku) jsem ale zatím nezkusil, tedy… Jestli se to „kuchyňsky“ nejmenuje nějak jinak (viz bobkový list=vavřín). 😉 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Nejsem tak chudý, abych musel jíst podobné věci. raději si dám kvalitní jídlo.
0
před 123 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušeli jsme do polévek dávat květy měsíčku lékařského podle
receptu z Francie, ale nic moc, akorát to bylo hezké na pohled. Jinak kapary
si vyrábíme sami z poupat
pampelišek anebo medvědího česneku (recepty jsou na internetu), dáváme je
např. na pizzu (přidáváme i na kupovanou).
0
před 122 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zjentek>>> Pro mne to je novinka, to víš, nikdy nikdo nezkusí ffšechno. Eslivá se k tomu něgdy dostanu, tak zkusím bo jsem zvědaff. 😉 🙂