Avatar uživatele
niobe

Lze pod potahovaci marcipan dat misto kremu,ktery ma byt po celem dortu,dat marmeladu huste konzistence?

My moc krem nemusime, ale mam stach z vysledku bez potazeni kremem…
Doplňuji:
Mockrat dekuji, my moc krem nemusime, ale zase nechci zkazit cely dost, kery ma 5 kilo :) .

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: niobe

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Banshee před 4684 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
terry

Já bych to zkusila.
Teoreticky by to mělo být jedno.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

Já bych to riskla, pokud bude džem hustý nevsákne se tak by to mělo fungovat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek