"Těsto je možné dokonce i zamrazit a to vždy před finálním kynutím.
tedy pokud v receptu stojí: nechat vykynout, zpracovat a znovu vykynout, tak
ho do lednice dejte po zpracování, tedy před druhým kynutím. pokud má
kynout jen jednou, zpracujte ho a dejte chladit. Před použitím mu dejte
dostatek času při pokojové teplotě, znovu prohněťte a nechte
kynout.hlavně ho pořád mějte pěkně zabalené, aby neoschlo.“
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama-doma/211562220600020/chat/2668-hana-matouskova/
3Kdo udělil odpovědi palec? quentos, Kepler, aliendrone
před 2509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, lze zamrazit i finální výrobek, ale měl by být vzduchotěsně uzavřen, nejlépe v „LOCK BOXECH“, nebo ve vakuovaných obalech. I mráz vysušuje!
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 2509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Panebože. Mám tady před sebou novou placku Redmi Note to jo. Ale já taky
umím domácí chleba upéct v troubě. Proboha jak může někdo schvalovat
takovou hovadinu? Zmrazené kynuté těsto hodit do pece?
Nechci žít už dál v těchto intelektuálních planetách.
0
před 2509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Marci, zamrazit a to vždy před finálním kynutím, to je jako co? Péct zmrzlinu? Ppkud kvasinky v těstu zmrznou, těsto je mrtvé a kynout mu pomůžou akorát kvasnice. Jestli ne, tak do tebe zajedu.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |