Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, successful před 1479 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
d) jiný plísňový sýr(jaký?)
Jaky? No prece plesnivy! :) Ktery? Brie..
Upravil/a: Schluker
0 Nominace Nahlásit |
e) jiná odpověď
Jen tak samotný? Myslíš jako při čtení knihy lehce uzižlávat po kousíčcích „jen tak“? Tak to asi Roquefort. Ovšem i napodobeniny mi jedou, včetně NĚKTERÉ Nivy (není Niva jako Niva, myslím tu od Madety).
Vynikající je i Hermadur. No, baby zrající sýry (byť poplísněné) nemusí, ale ony nežerou kdeco, dokonce ani česnek chuděry a prdlajz tomu rozumí.
Jako jemnější mňamku si můžeš dát Bleu (Le Veritable), výborný je i český Vltavín.
Je divné, že plísňové sýry si celkem udržují KVALITU (na rozdíl od salámů – typicky Babišovy kostelecké kejdy > Uherák, Křemešník – než to ten všepodělávající dobytek vzal do pazourů, byly to výborné salámy, dnes HNUS!). Že by se ta mléčná plíseň nechtěla nechat nalákat na sojové náhražky, pilny a éčka? ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |