Avatar uživatele
anonym

Které maso máte nejraději – vaříte? Mleté, hovězí, vepřové, uzené, jehněčí, zvěřinu?

Nebo si davate,kure,kru­tu,kralika,sle­pici,husu nebo jeste neco jineho?Ja jim vse,krome mleteho a kdyz uz musim mlete tak umlit doma.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Miroslavst, vagra, Elk, anonym, iceT před 5031 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Mně je to jedno, hlavně, že je to maso.
Vepřo-knedlo-zelo není špatný, taková kachnička s bramborovým knedlíkem a červeným zelím je dobrá, hovězí gulášek nebo grilovaná makrela.
A máš to. Určitě se ti zbíhají sliny, že?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Kuřecí a vepřové u nás vede,hovězí občas,častěji už to mleté.Zvěřinu,jeh­něčí,telecí nemusím,králíka zas nemusí partner,slepici tak do polívky.Uzené dávám do plněných knedlíků nebo do halušek.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
annas

Všechno, co jste vyjmenovala, kromě husy, volím kachnu. Sekanou mám moc ráda, ale maso si melu doma. Občas zvěřinu na guláš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Nejraději mám kuřecí,ale jím také vepřové,uzené,mle­té,a občas i hovězí. Husu kačenu nejím vůbec

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

mleté maso nejím vůbec,mám ráda jemné bílé maso a hlavně ryby

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

jsem spíš na ty jemnější – ryby, drůbež (na takovou kachnu s knedlíkem, zelím a pivem nedám dopustit). Vepřové nemusím, ale když je, zbouchám ho taky. Mleté je zejména výborné jako příloha do pizzy, v ní chutná jako vyložená mana.
Čemu se většinou vyhýbám, jsou uzeniny, sem tam si maximálně dopřeju kuřecí šunku. Koneckonců nejsou zdravé a ona je z nich ještě to nejmenší zlo (nejlépe dušenou, u níž se jedná o ještě menší zlo).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elk

Velice miluju tatarák, ale taky si pochutnám na vařených králičích hlavičkách…
Vím, že ne každý to musí, ale je z nich moc dobrá polévka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Nandi

Všechno,každé se hodí k něčemu jinému
Mám rád:
kuřecí(např.prsíčka s hermelínem,na grilu,s ananasem)
vepřové(např.vepřo-knedlo-zelo,řízek)
slepici(např.sle­pice na paprice)
krůtí(např.nějaká asijská jídla s krůtím nebo krůtí na grilu)
hovězí(např.na houbách,nudle s hovězím,guláš,ham­burger)
králíka(s knedlíkem a brusinkami)
rybu(různé druhy-např.pstruha,lo­sosa,tuňáka,si­vena,štiku,pla­týse)
jehněčí(s pita chlebem)
kachnu(s knedlíkem a se zelím,nebo pomalu pečenou)
husu(s jablky)
A z těch méně typických:
žabí stehýnka
jelení(např.na višních)
srnčí medailonky a hranolky
krevety(s těs­tovinami,na grilu,s omáčkou a rýží)
mušle(slávky,von­gole)
pštrosa
krokodýla(s tor­tilou)
Rád ochutnávám nová a exotická jídla. 🙂

před 1611 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Tys to uhad,na kacenu jsem zapomela a je to tuze dobre.

před 5031 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Je,to patri pro Miru s tou kacenou.

před 5031 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Miroslavst

Já vím. Nikdo jiný totiž kameninovou kačenu nepekl jen já :D
Ale fakt ta pravá je dobrá.

před 5031 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

A to teprve,kdyz ji peces primo na tom zelicku ooooo.

před 5031 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek