Nebo si davate,kure,krutu,kralika,slepici,husu nebo jeste neco jineho?Ja jim vse,krome mleteho a kdyz uz musim mlete tak umlit doma.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Miroslavst, vagra, Elk, anonym, iceT před 5047 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mně je to jedno, hlavně, že je to maso.
Vepřo-knedlo-zelo není špatný, taková kachnička s bramborovým knedlíkem
a červeným zelím je dobrá, hovězí gulášek nebo grilovaná makrela.
A máš to. Určitě se ti zbíhají sliny, že?
0 Nominace Nahlásit |
Kuřecí a vepřové u nás vede,hovězí občas,častěji už to mleté.Zvěřinu,jehněčí,telecí nemusím,králíka zas nemusí partner,slepici tak do polívky.Uzené dávám do plněných knedlíků nebo do halušek.
6Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, annas, Miroslavst, anonym, Elk, anonym
před 5047 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechno, co jste vyjmenovala, kromě husy, volím kachnu. Sekanou mám moc ráda, ale maso si melu doma. Občas zvěřinu na guláš.
0 Nominace Nahlásit |
Nejraději mám kuřecí,ale jím také vepřové,uzené,mleté,a občas i hovězí. Husu kačenu nejím vůbec
0 Nominace Nahlásit |
mleté maso nejím vůbec,mám ráda jemné bílé maso a hlavně ryby
5Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, annas, Miroslavst, anonym, iceT
před 5047 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jsem spíš na ty jemnější – ryby, drůbež (na takovou kachnu
s knedlíkem, zelím a pivem nedám dopustit). Vepřové nemusím, ale když
je, zbouchám ho taky. Mleté je zejména výborné jako příloha do pizzy,
v ní chutná jako vyložená mana.
Čemu se většinou vyhýbám, jsou uzeniny, sem tam si maximálně dopřeju
kuřecí šunku. Koneckonců nejsou zdravé a ona je z nich ještě to
nejmenší zlo (nejlépe dušenou, u níž se jedná o ještě
menší zlo).
0 Nominace Nahlásit |
Velice miluju tatarák, ale taky si pochutnám na vařených králičích
hlavičkách…
Vím, že ne každý to musí, ale je z nich moc dobrá polévka.
0 Nominace Nahlásit |
Všechno,každé se hodí k něčemu jinému
Mám rád:
kuřecí(např.prsíčka s hermelínem,na grilu,s ananasem)
vepřové(např.vepřo-knedlo-zelo,řízek)
slepici(např.slepice na paprice)
krůtí(např.nějaká asijská jídla s krůtím nebo krůtí na grilu)
hovězí(např.na houbách,nudle s hovězím,guláš,hamburger)
králíka(s knedlíkem a brusinkami)
rybu(různé
druhy-např.pstruha,lososa,tuňáka,sivena,štiku,platýse)
jehněčí(s pita chlebem)
kachnu(s knedlíkem a se zelím,nebo pomalu pečenou)
husu(s jablky)
A z těch méně typických:
žabí stehýnka
jelení(např.na višních)
srnčí medailonky a hranolky
krevety(s těstovinami,na grilu,s omáčkou a rýží)
mušle(slávky,vongole)
pštrosa
krokodýla(s tortilou)
Rád ochutnávám nová a exotická jídla. 🙂
Tys to uhad,na kacenu jsem zapomela a je to tuze dobre.
Je,to patri pro Miru s tou kacenou.
A to teprve,kdyz ji peces primo na tom zelicku ooooo.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |