Avatar uživatele
dust8

Kolik tak špetek soli dáváte na jeden kus řízku před jeho smažením?

Solíte vydatně ze všech stran? Mám obavu, že méně je někdy více.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1076 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Viktorie II.

Tak si odvaž maso a sůl. Dává se 20 g soli na kilo masa.😂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Slovy pánů Wericha a Buriana: „přiměřeně, přiměřeně“
nelze říct, je to o zkušenosti. Každá špetka je jiná, každý řízek jinak velký. Ano, když to přeženeš, nebude to dobře. Ale když neosolíš, také to nebude k jídlu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek