Avatar uživatele
FlAsh_7

Když rozpouštím čokoládu a pak jí namažu chleba, bude to mít celkově stejně kalorií, jako kdybych ji nerozpustil?

ŽÁDNÝ POKUS O VTIP,…; jen moje normální jídlo

Zajímavá 0 před 1682 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Mě to jako vtip přijde. K vytvoření roztíratelné čokolády je potřeba s tou tabulkovou udělat „něco“ víc, než jen rozpustit. Čokoláda se po vychladnutí za normálních okolností vrací do původního skupenství.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kelt

Pokud dojde pouze k fyzické změně látky bez ztráty hmotnosti, tak můžeš uplatnit vztah E = mc2. Ale čokoláda namazaná na chleba má větší množství energie než samotná čokoláda.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Gus_Fring

Předpokládám, že ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Velmi nevhodné jídlo!!!
Zvláštní úvaha, kam by asi ty kalorie zmizely? Ubyde jen to, co ulpí na nádobě, ve které se čokoáda rozpouštěla. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek