Kam doma dáváte hořčici ????????????
my do špajzu
Doplňuji:
:D „dobrá je to příloha“
Mě to příjde docela zajímavé – chápete to věčné přendavání
hořčice do lednice a zpět když bych si vzal ženu co jí dává do lednice
:D :D :D
a právě jako anketa je to dost dobré téma (třeba jsme divná rodina že jí dáváme do špajzu :D )
Vím že to není otázka co by byla nějak převratná ,ale často sem
příjdu a nemůžu ani na nic odpovědět protože je to tu občas samá
otázka
„o vzrůstu chroustu“ :D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Earl Sin, manon, aramah, anonym před 4382 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
do lednice
zejména francouzská se nejlíp uchovává v lednici, obzvlášť je-li načatá
0 Nominace Nahlásit |
do lednice
skovavam ji do lednice k horcici si davam parky… salamy..klobasky atd..a ty mam v lednici …tak to mam vsechno pohromade …a pecivo u lednice …tak naco budu trajdat do spajzu..?
0 Nominace Nahlásit |
do špajzu (na polici atd.)
Doplňuji:
Na obalu píší, že se má skladovat při teplotě od 1°C do 25°C.
Upravil/a: brillant
0 Nominace Nahlásit |
do špajzu (na polici atd.)
Doplňuji:
Anebo taky do lednice, haha. Teď mám doma 1 kremžskou a 1 plnotuk, na
1. je napsáno „uchovávat při teplotě +1 – +25°C“ – tak je na
polici a na 2. je „po otevření uchovejte při teplotě do +10 a chraňte
před mrazem a urychleně spotřebujte“ – tak je v lednici a denně z ní
deci užeru 🙂 ale mezi námi – ještě jsem neviděl zkaženou hořčici,
když nepočítám kontaminaci jiným jídlem.
Upravil/a: cochee
0 Nominace Nahlásit |
do lednice
Doplňuji:
Nemám špajz, tak ji dávám do lednice. Není to nic světobornýho, ale
čekám, že nás bude víc. (Těch s lednicí a bez špajzu).
Upravil/a: Wang
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |