Avatar uživatele
anonym

Jak různě vylepšit, dochutit hořčici?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4017 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Emefej

Já si hořčici vylepšuji dobrou uzeninou nebo vepřovým kolínkem. Samotná mi moc nechutná.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Křenem, pepřem, kečupem, pikantní zeleninou, smetanou…atd. Jiné chuti docílíš, když příchutě jako zelenina nebo pepř a jiná koření jenom přimícháš, nebo rozmixuješ (rozdrtíš) a přimícháš. Inspiraci lehce získáš, když se ve větším obchodě podíváš na nabídku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Neblbni. Ať ti někdo koupí v Makru profi kremžskou hořci 1,3 kg za 50 Kč a nebudeš nic přichucovat. Tak dobrou a pikantní hořčici jsem ještě nejedl. Kam se za ní hrabe francouzská Dijona !!!
Hořčice je od české firmy Select Horeca je balená ve žluté PP lahvi á 1,3 kg. Je bez konzervantů !!

Výrobce Alba plus Pardubice.
Doplňuji:
Já tedy kupuji v jiném balení (profi), ale měla by být stejná . Je od stejného výrobce.

http://www.al­baplus.cz/krem­zska-horcice-550-g-tuba/

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Např. – nechám v plnotučné vyluhovat kořen křene (nakrájený na ´proužky´, před konzumací je vytáhnu) – výtečné.
Taky můžeš přimíchat feferonky – buďto nakrájené nahrubo (podobně, jako ten křen) a neo naopak velmi jemně, ty pak jím s hořčicí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
To jsem já

Koupit si už vylepšenou hořčici, prodávají se jich spousty, stačí si vybrat a je to bez práce. Třeba ta dijonská od Hellmans je docela dobrá, ne tolik pálivá jako klasická dijonská. Nebo různé pepřové jsou výborné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Do hořtice můžeš přidat dušené houby,Kyseloou sterilizovanou zeleninu, Feferonky.Mleté masíčko.Sýr nivu, Tvrdý sýr,
Doplňuji:
Fantaziji se meze nekladou.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jepik

Do plnotučné hořčice přidávám wasabi a to jsou pak grády, ale míchám si to přímo na talíři k tomu dobrý párek a nemá to chybu. Ostrost si každý udělá sám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Česílko, podle zdejších pravidel i kodexu se vulgarismy nepřipouštějí, takže někdo, kdo kodex zná, zakročil. A tak je to v pořádku. Ono totiž nejen, že zlatí a stříbrní uživatelé mají právo nahlašovat závadné příspěvky, jsou tím dokonce zaúkolováni a měli by tuto činnost provádět . Někteří si to sice vyložili jako určitou možnost řešit si osobní rozepře, ale mrkni do pravidel, k čemu vlastně toto oprávnění slouží. Rozhodně ne k tomu, aby se tu někdo vulgárně „ukájel“ a všichni mu to tolerovali.
Mrzí mne jediné, že jsem nebyla natolik rychlá, abych mohla zareagovat a postarat se o to sama.

před 4017 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Znám pravidla, ale mě to nevadí u mých otázek vulgární odpovědi, jen si udělám o dotyčné osobě obrázek.

před 4017 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

To si sice udělám také, ale na druhé straně si nemyslím, že tu takoví lidé mají co pohledávat. Zjevně tím ignorují pravidla a víš, že jsem profláknutá tím, že tu s pravidly a kodexem pořád otravuji. Vulgarita mi opravdu hodně vadí.

před 4017 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Proč jste mi smazali odpověď Warbandáka, aspoň by ostatní viděli, četli, co je zač.

před 4017 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Warbandák, když vynecháš sprostá slova, nic neřekneš. To máš dosti malou slovní zásobu :(

před 4017 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek