Ptal se mě na to můj žák. (9. třída) Je to pravda nebo je to fake?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4055 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Třeba uzené šproty jistě nejsou do konzervy dávany živé.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Lamalam, StandaKoudel
před 4055 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?StandaKoudel Nahlásit |
Zavřou konzervu a pak nadělají laserem řezy a ukousnou hlavu.
Doplňuji:
jirkajirka" Většinou celý zpracovatelský proces probíhá na lodi . Takové
to zamražování se dělá jen u větších ryb a jenom na malých
lodích.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Nevím ale uvažuji,že když sardinky loví na moři do sítí a následně mrazí a až je loď plná odváží ji do výkupu k dalšímu zpracování tak určitě živé nebudou.
0 Nominace Nahlásit |
někdy se do konzervy mrkni, třeba jednou za život ..když ten trup bude na bříšku jakoby rozříznutý, koukáš na organické šasi ,)
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na vybavení rybářské lodi Sledi na slanečky se plnívaly se solí do sudů Byl to nejednodužší spůsob konzervace. na cestu z moře k zákazníkovi.
0
před 4049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jasně, jenom před vložením do plechovky jim zaživa uříznou hlavičku a vykuchají bříška, tak a teď babo raď…
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |