Avatar uživatele
dust8

Je možné, že pivo Braník je nějak více průtokové k nucení čůrání jak jiná piva z mojí vlastní zkušenosti? Čím to asi je?

Někdy, když piju více piva Braník z lahváčů, tak chodím čůrat mnohem častěji, než u jiných lahvových piv. Jak to?

Jde o desítku Braníka kde se píše: Věnováno Mikolášů Alšovi, autorovi prvního Branického loga.

Zajímavá 0 před 304 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
elkon

Je to patok, cena tomu odpovídá.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Disraeli

Braník je hnus. Každý ví.
https://youtu­.be/DilFsCC8It­Q?t=12 (Starobrno je taky hnus, ale Draka jsem neměl, tak nevím).

Upravil/a: Disraeli

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Podobné téma se zde často opakuje.
Netuším, co se posledních 35 let učí děti na ZŠ (přírodopis, 8. a 9. třída).
Pivo Bráník nebo jiné pivo, tekutiny…. Vyjde to éměř stejně.
Více než 4 lity tekutin, ledviny ohrožují (hlavně v kratším čase požité).
Výjimkou je statné, lidské tělo, v letním horku, u vysoké pece, ve slévárně, na silnici apod..
Po konzumaci 1 l piva, se další jeho konzumací. stává pijan, pouhým PRŮTOKOVÝM OHŘÍVAČEM Likvidátorem vlastních ledvin.
Zejména oak u 10°piv a s nižším obsahem,
Páter Ferda a Ing. Janča, doporučovali, jako vhodné, jen Plzeň (Gambrinus) a Radegast.
Měly by se ideálně pít 1 až 2 sklenky (2dl) a před jídlem……. Ne studené, na mastné a teplé jídlo.
Ta české „nalejvárna“, ledvinám jen škodí.
Pivo má poměrně velký obsah cukru (zvažte a podívejte se na tu hromadu). Tyto cukry se mění v tuk a pivní sud pivaře, 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek