Někdy, když piju více piva Braník z lahváčů, tak chodím čůrat mnohem častěji, než u jiných lahvových piv. Jak to?
Jde o desítku Braníka kde se píše: Věnováno Mikolášů Alšovi, autorovi prvního Branického loga.
Zajímavá 0 před 304 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Braník je hnus. Každý ví.
https://youtu.be/DilFsCC8ItQ?t=12 (Starobrno je taky
hnus, ale Draka jsem neměl, tak nevím).
Upravil/a: Disraeli
0 Nominace Nahlásit |
Podobné téma se zde často opakuje.
Netuším, co se posledních 35 let učí děti na ZŠ (přírodopis, 8. a
9. třída).
Pivo Bráník nebo jiné pivo, tekutiny…. Vyjde to éměř stejně.
Více než 4 lity tekutin, ledviny ohrožují (hlavně v kratším čase
požité).
Výjimkou je statné, lidské tělo, v letním horku, u vysoké pece, ve
slévárně, na silnici apod..
Po konzumaci 1 l piva, se další jeho konzumací. stává pijan, pouhým
PRŮTOKOVÝM OHŘÍVAČEM Likvidátorem vlastních ledvin.
Zejména oak u 10°piv a s nižším obsahem,
Páter Ferda a Ing. Janča, doporučovali, jako vhodné, jen Plzeň (Gambrinus)
a Radegast.
Měly by se ideálně pít 1 až 2 sklenky (2dl) a před jídlem……. Ne
studené, na mastné a teplé jídlo.
Ta české „nalejvárna“, ledvinám jen škodí.
Pivo má poměrně velký obsah cukru (zvažte a podívejte se na tu hromadu).
Tyto cukry se mění v tuk a pivní sud pivaře, 😉
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |