Všechny formy pořizuji v plechu, porcelánové, keramické, litinové nebo
ve skle.
Nepřilnavý povrch je praktický.
Plast nemám ráda.....
Upravil/a: da ny
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Tobymezajima, annas
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší volbou je keramika, popřípadě litina
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Tobymezajima, annas
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jakýkoliv vnitřní nepřilnavý povrch je dobrý, nemusím formu vymazávat a ještě vysypávat strouhankou. Takovým povrchem jsou dnes vybavené i levné plechové formy. Počkám až bábovka zchladne, překlopím, jemně domluvím a bábovka na podnos či talíř ochotně vypadne.
2Kdo udělil odpovědi palec? da ny, Tobymezajima
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máte bábovku ráda připálenou k extrémně horkému povrchu (tedy s křupkou) pak plech, porcelán, atd… pokud ale chcete jen aby držela tvar a povrch nebyl od formy připálený, je ideální silikonová, navíc se z ní dá díky pružnosti bábovka bezpečně vyjmout a neriskujete že by se připečený kus kdekoliv ve formě utrhnul.
1Kdo udělil odpovědi palec? Tobymezajima
před 2484 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 611 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |