Já je suším ve směsích běžně. Vydrží aniž by se rozdrobily sice jen mladé, pevné, ještě kulovité plodnice, ale to nevadí. I ty drobné kousky dělají ve směsích výtečnou chuť ! ))
0 Nominace Nahlásit |
Asi by to šlo, ale na sušení jsou lepší masitější houby (hřiby,
kozáky…)
Masáky většinou podusím a zmrazím.
2Kdo udělil odpovědi palec? quentos, elektrikář
před 4813 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
je vhodná k všestrannému užití. Ale jak říká kolega, na sušení jsou lepší adeptky.
Zdroj: Pilát – Ušák: Atlas hub
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4813 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, lze je normalne susit, idealne do smesi s jinymi druhy hub. Hodi se na
to predevsim mlade pevne plodnice, poznate je ze jsou jeste zavrene.
Ty rozevreny masaky pouzijte leda na rizky. 🙂
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |