… vepřová panenka je jedno z čeho je, vepři se miškujou a sviňky zabíjej dřív, než se začnou boukat, panenka z kance (dospělého, nevykastrovaného vepře) může zapáchat po koulích, a panenka z prasnice bude zas „vyzrálejší“, prasnice se totiž zabíjej, když se už moc nehodí do chovu a to je většinou stářím … ale v jádru ten rozdíl není poznat …
2Kdo udělil odpovědi palec? dudu, mirka mirkaw
před 1510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |